Astrologija

Astrologija

Astrologija i ljudska povijest su međusobno isprepleteni. Ova drevna disciplina koja proučava djelovanje nebeskih tijela na ljudski život razvila se usporedno s astronomijom. Proučavanje zvjezdanog neba, mjesečevih mijenja i položaja Sunca omogućilo je astrolozima da proriču sudbinu. Njihovo djelovanje uvelike je utjecalo na razvoj astronomije, iako se to danas pokušava osporiti. Astrolozi su tijekom povijesti imali promjenjiv status. U samim su se počecima astrologijom bavili poznati učenjaci čijim su se savjetima priklanjali vladari, kasnije ih se smatralo hereticima, a danas njihov status ovisi o tome koga pitate. Neki su još uvijek skeptični kad je astrologija u pitanju, dok su drugi već odavno prepoznali njezin značaj.

Najveći promicatelji astrologije

Najveći promicatelji i najpoznatija imena astrologije su Ptolomej i Nostrodamus koji su postavili smjernice za sve astrologe koji su došli nakon njih. Njihov je utjecaj nemjerljiv, a na Nostrodamusa se mnogi pozivaju i dana danas.

Astrologija u modernom društvu

Astrologija je danas prisutna u astrološkim institutima, njezini se promicatelji okupljaju u astrološkim društvima, a zaljubljenici izdaju astrološke časopise. Unatoč pokušajima marginalizacije, sustavno se radi na promicanju astrologije. Zanimljivo je kako ni najljući protivnici astrologije ne mogu odoljeti zovu horoskopa. Velik broj ljudi priznaje kako iako nemaju povjerenja u prognoze svejedno svoj dan započinje čitanjem horoskopa.

Astrologija otkriva naše pravo „ja“

Astrologija povezuje mjesto i vrijeme rođenja s položajem nebeskih tijela. Njihov položaj u točno to vrijeme određuje naš karakter. Položaj nebeskih tijela utječe i na sve što radimo, s time da se njihov utjecaj mijenja pa može biti pozitivan i negativan. To je razlog zašto je netko uvijek tajnovit i sklon samoći, a drugi se ponaša kao društvena pčelica. Astrologija nam daje uvid u tip osobnosti koji je povezan s donošenjem odluka, društvenim odnosima i poslovnim idejama. Alat kroz koji je to sve vidljivo su horoskop i natalna karta koji otkrivaju naše pravo „ja“.

Astro centri otvoreni su non-stop od 0 do 24 sata

Astro centri okupljaju samo najbolje stručnjake iz područja astrologije i ezoterije. Njihova je zadaća  pomoći ljudima u ljubavnim problemima, obiteljskim nesuglasicama, zdravstvenim dilemama, poslovnim i financijskim nedaćama. Astrolozi su dostupni u bilo koje doba dan i noći. Možete im se obratiti od 0 do 24 sata jer i oni sami znaju da problemi nikad ne spavaju. Mnogi su već promijenili svoj život, a za to je bilo dovoljno dizanje slušalice. Obratite im se s povjerenjem, diskrecija je zajamčena. Jedino što možete požaliti, jest što se niste prije javili.