Gledanje u karte

Gledanje u karte

Gledanje u karte je jedan od zabavnijih načina da se prikrati vrijeme. Gledanje u karte može biti i jako ozbiljno. Karte se može analizirati na puno načina i može ih se kombinirati s drugim ezo tehnikama kao što je numerologija. Gledanjem u karte se može otkriti puno toga. Ne apsolutno sve, ali dovoljno da se složi kvalitetna priča. Sve ovisi što zanima onoga koji gleda u karte.

Gledanje u karte po pitanju ljubavi

U karte se može gledati kada netko želi doznati kako ga bračni partner doživljava; kako ga vidi, što o njemu misli, što prema njemu ili njoj osjeća. Karte se mogu gledati i po pitanju vjernosti; da li muž vara ženu, da li žena vara muža, da li muž ima jednu ili više ljubavnica, da li žena troši svoj novac na ljubavnika, da li je u nekakvim problemima zbog njega, što uopće on osjeća prema ljubavnici, da li bivši dečko ima nekoga novog, da li je sretan ili još uvijek razmišlja o bivšoj ljubavi, da li ga određena pjesma podsjeća na minula vremena. Karte se mogu gledati i po pitanju komunikacije; da li će se on meni prvi javiti ili ja njemu, da li se dopisuje s drugima, zašto je napisao da me voli, da li bi joj se trebao javiti, zašto joj je teško napisati poruku, što joj toliko treba da mi se javi. Karte se mogu iskoristiti i za “provirivanje” u tuđi život; da li je susjed vjeran svojoj ženi, da li kćer ima problema u braku, da li unuka izlazi na kraj sa svojim dečkom, hoće li sin uspjeti pronaći novi posao, zbog čega je prijateljica tužna itd.

Gledanje u karte po pitanju zdravlja

Gledanje u karte može dati zanimljive rezultate po pitanju zdravlja. Podrazumjeva se da je potrebno otići k liječniku ako postoje problemi. U svakom slučaju, gledanje u karte može otkriti koliko dugo će trajati oporavak poslije operacije, da li je neki dio tijela upaljen, da li bi osoba trebala potražiti drugo liječničko mišljenje itd.

Gledanje u karte po pitanju karijere i financija

Gledanje u karte može otkriti da li će osoba uspjeti prodati kuću ili stan, da li će uspjeti kupiti stambene kvadrate ili možda golo zemljište ili pak garažu ili parkirno mjesto; da li će uspjeti pokrenuti posao; da li će mu dug biti vraćen; da li će mu banka odobriti dugo željeni kredit; da li će imati financijske koristi od tečaja itd.