Najbolji tarot majstori za ljubav

Najbolji tarot majstori za ljubav

Najbolji tarot majstori za ljubav su svi oni savjetnici koji imaju puno iskustva u odgovaranju na ovu temu. Iako većina savjetnika prihvaća baš sva pitanja pa tako i ona vezana za ljubav, postoje savjetnici koji preferiraju odgovarati isključivo na pitanja o ljubavi. Zašto je tome tako? Zato što fokus na jednu temu olakšava razumijevanje tarot simbola. Što se više karte otvaraju na jednu te istu temu to se bolje razumiju odnosno davaju se kvalitetniji odgovori. To opet za posljedicu ima vraćanje zadovoljnih klijenata što se osjeti na novčaniku.

Najbolji tarot majstori za ljubav

Nezahvalno je imenom i prezimenom izdvojiti kvalitetne tarot majstore s obzirom da se o kvaliteti može naširoko razglabati. Ipak, jedno ime se izdvaja. Riječ je o Vesni Burcsi. Vesna je još početkom devedesetih godina otvorila prvi obrt u Hrvatskoj u kojemu je pružala konzultacije. Poznato je da Vesna prima apsolutno sva pitanja, no ona vezana za ljubav ili da budemo još konkretniji, za međuljudske odnose, takva pitanja obožava. U svojoj knjizi “Tarot kao profesija”, Vesna objašnjava tarot karte, njihovo značenje i primjenu. Dotiče se karata koje najčešće igraju važnu ulogu kod pitanja vezanih za ljubav. Primjerice, za veliku arkanu Ljubavnici kaže kako ona ne predstavlja samo ljubav kao ljubav i s njom povezano zajedništvo (brak ili veza) već prvenstveno predstavlja izbor; izbor između dvije žene ili dva muškarca, izbor između dvoje ili više prijatelja, izbor između mame i supruge itd. Većina ljudi se slaže da je ljubav nešto što se dogodi ili se ne dogodi. No, mnogi, htjeli to ili ne, se nađu u situacijama kada moraju birati; primjerice, između supruge i ljubavnice. To nije lagan izbor. Vesna s pravom zaključuje da donijeti odluku na planu ljubavi zna biti jako teško. Vesnu se može dobiti preko broja 064/628-628, na kodu 55.

Najbolji tarot majstori za ljubav – pitanja koja se ne postavljaju

Ljubav je golema tema. Moglo bi se reći da na svijetu postoji onoliko vrsta ljubavi koliko postoji ljudi. Najboljim tarot majstorima za ljubav je najpametnije pristupiti s vrlo jasnim i konkretnim pitanjem. To je osnovni preduvjet dobivanja kvalitetnog odgovora.

Najbolji tarot majstori za ljubav nisu sveznalice

Najbolji tarot majstori za ljubav nisu u stanju znati baš sve. To nitko ne može. Međutim, u stanju su otkriti puno korisnih informacija, u stanju su dati smjernice i predvidjeti mnoge događaje. A to nije mala stvar. Najbolji tarot majstori za ljubav su doista posebna bića.