Besplatni tarot

Besplatni tarot

Tarot je najrasprostranjenija metoda proricanja budućnosti. Svoju popularnost duguje jednostavnim metodama, vještima rukama tarot majstora i preciznosti proricanja. Nekad su se tarotom bavili samo u tajnosti kako bi izbjegli raznorazne kazne, a danas je tarot dostupan preko telefona ili interneta. Online svijet pojačao je doseg tarota zato što je na internetu dostupan besplatni tarot. Besplatni tarot daje brz uvid u budućnost i smjernice kako se nositi sa situacijama koje slijede.

Besplatni tarot daje brze odgovora, ali ne i dublje analize

Besplatni tarot dobra je nit vodilja za sve one kojima odgovori trebaju odmah. No njegova najveća mana leži u tome što daje šture odgovore. Naime, on daje jednostavne smjernice dok dublju analizu mogu dati samo tarot majstori. On je izvrstan alat za sve one koji nisu u mogućnosti sami odlučiti. Utjecaj prošlosti i sadašnjosti na budućnost ipak najbolje mogu iščitati tarot majstori kojima se mogu obratiti svi oni kojima žele više odgovora.

Najpopularnije varijante besplatnog tarota

Najpoznatije varijante besplatnog tarota su zaželi želju, tarot da ne i otvaranje s tri karte ili šest karata. Zaželi želji omogućuje korisnicima da na temelju jedne tarot karte saznaju u kojem smjeru trebaju krenuti ne bi li ostvarili ono što priželjkuju.

Tarot da ne daje jednoznačne odgovore na postavljena pitanja. Jasno odgovara na pitanje, ali ne zatvara opcije već onome tko pita otvara vidike. Odgovore treba shvatiti kao smjernice za dalje. Ne treba pokušavati više puta postaviti isto pitanje i očekivati različiti odgovor. Odgovor nam je dan s razlogom i na nama je kako ćemo ga iskoristiti.

Splet prošlost, sadašnjosti i budućnosti najbolje se očituje u otvaranju s tri ili šest karata. One za razliku od prethodnih varijanti besplatnog tarota daju kompletniju sliku. Analiziraju sve aspekte života i pružaju temeljitiji uvid u događaje koji slijede.

Kako postaviti pravo pitanje i dobiti što precizniji odgovor u besplatnom tarotu

Tarot karte poznate su kao svojevrsna spona između podsvjesnog i svjesnog. Kako bi odgovor bio što bolje, valja pitanje postaviti što preciznije. Najvažnije je dobro formulirati pitanje za besplatni tarot. Vodite se onim manje je više. Nerazumljivo ili previše komplicirano pitanje izazvat će samo cijeli niz novih nedoumica. Pitanje trebaju biti jednoznačna i jednostavna. Ako niste sigurni kako ih postaviti, možete zatražiti pomoć tarot savjetnika. Svoja pitanja za besplatni tarot možete napisati na papir i uz pomoć tarot majstora ih oblikovati u ona „prava“. Nemojte čekati, promijenite svoju sudbinu već danas. Isprobajte besplatni tarot i saznajte što vam budućnost nosi.