Vidovitost

Vidovitost

Veliki dio života svakog ljudskog bića usmjeren je ka samospoznaji, nalaženju ravnoteže i odgovora. Kako se uz različite komplementarne metode mogu pronaći odgovori s kojima je omogućeno da se sazna više o prisutnim blokadama u životu, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, ljudi se sve više opredjeljuju za vidovitost. Kao vid autentične metode, vidovitost daje mogućnost da se jasnije vidi fokus za dalje i prepoznaju sve informacije koje su u sprezi s emocionalnim i duhovnim područjem. Prepoznatljiva kao jedinstvena ekstra senzorna sposobnost, vidovitost pruža priliku da se dobiju detaljne informacije o specifičnim područjima, kako bi osoba prepoznala ograničavajuće obrasce i saznala više o svom životu.

Vidovitost ima za cilj doprinijeti boljem razumijevanju sadašnjosti

Na duhovnoj razini, vidovitost ima za cilj doprinijeti boljem razumijevanju sadašnjosti, važnih događaja i iskustva u budućnosti. Dopuštajući da se dobije dublji uvid u određene događaje, vidovitost ujedno nudi sjajnu priliku da se preispita sve ono što nije u ravnoteži iu skladu s istinskom svrhom bića. Vidovitost je oblik vizualne percepcije, odnosi se na jasnoću, odnosno, jasno viđenje stvari, koje se manifestira u vidu poruka, vizija i slično.

Iako se za vidovitost najprije vezuje mistična sposobnost vidovnjaka otkriti budućnost, ova jedinstvena metoda može pomoći da se dođe do:

– jasnoće u donošenju odluka

– lakšeg prevladavanju prepreka i blokada

– saznanja o potencijalnim ograničenjima, izazovima i karmičkim utjecajima

– autentičnih poruka od anđela čuvara

– rešenja problema

– mnogobrojnih detalja o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

– duhovnog sklada i veće ravnoteže

Vidovitost može poboljšati mnoge aspekte života

Pravi vidovnjaci koji imaju dar vidovitosti mogu vidjeti različite događaje koji se odnose na prošlost i budućnost, nevezano za udaljenost osobe ili mjesto. Na taj način, vidovitost pomaže da se dođe do boljeg razumijevanja svega onoga što nas zabrinjava i stvara patnju. Vidovitost kao posebna disciplina može poboljšati mnoge aspekte života, otkloniti blokade, ponavljajuće obrasce, pronaći uzrokom nedostatka prosperiteta i uspjeha. Sa ovom moćnom metodom vidovnjaci će uputi ka sagledavanju situacije iz potpuno drugačije perspektive.

Vidovitost se može obaviti na daljinu, pri čemu će vidovnjak ukazati na potencijalna ograničenja, otkriti tajne prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ujedno, uz pomoć koju nudi vidovitost može se dobiti uvid je li energija suptilnog tijela (aura) harmonična ili su prisutni utjecaju negativne energije. Imajući u vidu da se uz vidovitost dobiva precizan uvid, na ovaj način mogu se mogu dobiti odgovori o svi područjima života, kao što je ljubav, zdravlje, karijera, posao. S obzirom da je ekstra senzorna sposobnost svakog vidovnjaka drugačija, u praksi se mogu pronaći pravi vidovnjaci koji imaju različite metode rada i korištenja divinacijskiih alata, kao što je tarot, astrologija, visak i slično. Kroz vidovitost pristupa se svemu onome što osobi često ne dopušta da krene naprijed i stvara ograničenja u ponavljajućim iskustvima.