Tarot savjetnici

Tarot savjetnici

Oko tarota lome se koplja otkad se pojavio. A čak ni oko toga nisu svi usuglašeni. Drevna je to disciplina čitanja sudbine koja se iščitava na temelju tarot karata. Prema nekima tarot karte korijene vuku iz starog Egipta dok drugi to pripisuju 15. stoljeću. Kako god, takvo se proricanje budućnosti zadržalo do danas. Tarot je jedna od najpopularnijih metoda, a sve zahvaljujući vješto, tarot savjetnicima koji su ovu drevnu disciplinu širili okolo.

Što tarot savjetnike čini posebnima?

Tarot savjetnici su taj poseban „sastojak“ bez kojeg tarot karte nemaju smisla. Oni čitaju simbole, pridaju im značenje i povezuju sve u smislenu cjelinu. Bez njih su tarot karte tek običan špil karata. Tarot savjetnici svoj su život posvetili višim silama i na pozitivan su način iskoristili snažnu intuiciju koja ih krasi ne bi li pomogli svima onima kojima je pomoć potrebna.

Najbolji među tarot savjetnicima ne zadovoljavaju se samo pomaganjem onima koji traže smisao u životu, već šire svoje znanje i podučavaju mlađe generacije tarot savjetnika. Nastoje svoje znanje prenijeti dalje i istovremeno nadograditi svoje. Jedino oni koji sustavno rade na svom usavršavanju mogu dati kompletnu sliku stvari.

Kakav status tarot savjetnici imaju u društvu?

Tarot savjetnici nekad su bili meta progona. Kažnjavalo ih se raznoraznim globama, progonilo iz mjesta pa čak i kažnjavalo kaznom zatvora. No unatoč tome nisu odustali od širenja ove drevne discipline čitanja sudbine iz tarot karata. Svoj su status gradili stoljećima, ali to ne sprječava neke da ih i danas blate i nazivaju pogrdnim imenima. Najčešće to rade upravo oni koji nikad nisu ni zatražili njihovu pomoć. To pak sprječava one koji bi htjeli pomoć da je zatraže od tarot savjetnika, ali se boje osude okoline. No jednom kad se taj strah prevlada, otvara se cijeli niz mogućnosti koji omogućuju kvalitetniji život.

Tarot savjetnici uvijek su dostupni za čašicu razgovora

Tarot savjetnici okupljaju se u tarot centrima. Njihove su linije dostupne od 0 do 24 sata. Problemi nikada ne spavaju pa ako poželite čašicu razgovora, tarot savjetnicima se možete obratiti u bilo koje doba dana ili noći. Isto vrijedi i za samostalne tarot savjetnike. Oni nisu dio većih tarot centara, ali rade s jednakim entuzijazmom. Kvaliteta je jednaka, bez obzira na cijenu. Naime, tarot centri mogu pružiti niži cijene jer imaju popust na više linija, dok samostalni nisu u mogućnosti to napraviti.

No odabir je isključivo na korisnicima. Za pomoć će se obratiti onima s kojima osjećaju dobru vibru. A to je jako bitno jer omogućuje dobro kanaliziarnje energije, a samim time i čitanje budućnosti.