Najbolji astrolozi kontakt

Najbolji astrolozi kontakt

U današnje vrijeme nije problem doći u kontakt s astrologom. Mnogi astrolozi rade samostalno, drugi su aktivni na internetu, treći rade na telefonskim linijama. Kvaliteta je ipak nešto drugo. Da li je neki astrolog dobar ili nije može se procijeniti na više načina. Ako je talentiran i dostupan ljudima, dobar glas o njemu će se zasigurno proširiti. Usmena predaja odnosno preporuka je jedan od boljih načina da se dođe do kvalitetnog astrologa.

Najbolji astrolozi kontakt

Na primjer, ezo savjetnici koji u radu koriste astrologiju, a koje okuplja Zlatna Zora iz Zagreba, pružaju mogućnost davanja konzultacija preko telefona. Zlatna Zora je televizijska emisija posvećena ezoteriji tijekom koje gledatelji mogu postaviti pitanje u vezi bilo čega ili bilo koga. Emisija se emitira na zagrebačkoj postaji Jabuka TV svakoga dana s početkom u 23h. Ako netko nije u mogućnosti gledati Jabuku TV, s obzirom da se radi o lokalnoj postaji, to može učiniti preko službene web stranice, www.zlatnazora.hr. Live stream omogućuje praćenje emisije s bilo koje lokacije, u tuzemstvu ili inozemstvu. Inače, broj koji stoji na ekranu za vrijeme trajanja emisije ne omogućuje samo razgovor tijekom emisije već se preko njega mogu dobiti svi ostali savjetnici. Sa savjetnicima, među kojima ima jako dobrih astrologa, se može stupiti u kontakt i preko broja 064/628-628. Zlatna Zora je organizirana tako da svaki savjetnik ima svoj kod. Taj kod je dobro znati jer on pozivatelja direktno spaja sa savjetnikom. U slučaju da pozivatelj zaboravi kod ili ga ne zna, nakon što odabere maloprije spomenuti broj, pozivatelj će biti prebačen u call centar ljudima koji će ga “ručno” prebaciti savjetniku.

Primjer kontakta s jednim od kvalitetnijih astrologa

Zahvaljujući Zlatnoj Zori, pozivatelji imaju priliku razgovarati s jednim vrlo talentiranim astrologom, Darkom Batićem Rochom, dugogodišnjem voditelju emisije Zlatna Zora. Darko Batić Rocha se prvenstveno bavi horarnom astrologijom. Riječ je o grani astrologije koja daje odgovore na najaktualnija pitanja u životu pojedinca. Ovaj astrolog se razumije i u druga područja astrologije, no horarna mu je uža specijalnost. Njega se može dobiti na kodu 83.

Najbolji astrolozi direktan kontakt

Gore spomenuti Darko Batić Rocha obavlja konzultacije i uživo. Većina astrologa više voli telefonskim putem obavljati razgovore. Razgovor uživo ima svoje pozitivne strane. Ljudi se bolje upoznaju, a i tumačenje dobija na težini zbog uključenih emocija, izraza lica i gestikuliranja. Konzultacije uživo se obično ne zaborave lako. Klijent ima priliku iz prve ruke vidjeti kako jedan horoskop izgleda i što astro simboli označavaju.